Nails By Jessica Beautysalon

Over ons

Even een verhaal over ons. Wie zijn wij en wat kan je van ons verwachten.

Bij Nails By Jessica Beautysalon willen wij jullie een ontspanningsmoment bieden waarbij je jezelf even helemaal op kan laden. Kom tot rust in onze fijne stoelen, geniet van een hapje en drankje, verwen jezelf met een gezichtsbehandeling, of raak geïnspireerd door een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten. Nails by Jessica is dé nagel en beautysalon in Hillegersberg. Ben je toe aan een verwenmoment, staat de vakantie voor de deur of heb je binnenkort een feestje? Wij helpen jullie graag mee in de voorbereiding. In onze vrolijke winkelruimte komen de mooiste kleuren tot leven op de nagels, kun je genieten van een heerlijke spa pedicure en is de flowerwall beschikbaar om een instagram waardige foto te maken! Daarnaast beschikt onze winkel ook over twee salons waarbij je tot rust kan komen en genieten van een behandeling op maat. Ons doel is om jullie te ontzorgen en even terug te brengen in het hier en nu. Naast de nagelbehandelingen, de pedicure’s, manicure’s en diverse gezichtsbehandelingen kun je bij ons ook terecht voor het ontharen van jouw lichaam en het zetten van wimpers en wimperlifting.

Wij hopen jullie snel bij ons in de beautysalon te verwelkomen.

Jessica

Trotse eigenaar van Nails By Jessica Beautysalon. Heeft hart voor de zaak en verdwijnt dan ook zeker niet achter de schermen. De altijd enthousiaste Jessica staat voor u klaar in de salon voor een heerlijke verwen moment. Wanneer u bij Jessica de salon uitloopt zijn de nagels perfect gelakt, zijn uw ogen stralender dan ooit door een wimperlifting of wimperextenions. Jessica is ook gespecialiseerd in de pedicures en het waxen van het lichaam.


Benthe

Benthe is een gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste met een passie voor haar vak! U kunt bij haar terecht voor diverse behandelingen zoals wimperextensions, wimperlifting, CND shellac en huidverbeterde gezichtsbehandelingen. Met haar persoonlijke zorg en oog op precisie haalt ze het maximale uit elke behandeling.

Werkdagen: Dinsdag t/m vrijdag en om de zaterdagen.


 

Carlijn

Carlijn is sinds 1 september 2020 ons team komen te versterken als schoonheidsspecialiste. Zij heeft veel werkervaringen mogen opdoen met verschillende merken, en weet dus waar ze over praat. Zij is super enthousiast om samen met u een mooi resultaat te behalen. Daarnaast is zij ook gespecialiseerd in het nagels zetten, en het mooi maken van de wenkbrauwen.

 

Werkdagen: di t/m vrij en om de zaterdag.